In 1 werkdag jouw pensioen op de rit 

 

Het complete programma hoe je als groeiende ondernemer NU vermogen kunt gaan opbouwen voor een mooi pensioen met fiscaal voordeel, zodat je twee keer zoveel vermogen op kunt bouwen.

Zonder onnodig risico te lopen en nog langer uit te stellen.

Heb je een oudedagsreserve en weet je niet hoe te kiezen naar een meer renderend product dan ben je hier ook helemaal op je plek. 

Checkout Service provided by Linktopay.eu

Academy gaat in februari open. Claim nu alvast je plek!

Bonus:
MINI MASTERCLASS  "Wat je nu met je aangifte 2022 kunt doen om je fiscaal voordeel alvast veilig te stellen " voordat de academy opengaat.

In de academy leer je:

  • hoe je je jaarruimte kunt bereken
  • welke vormen zijn er zijn om fiscaal voordeel te behalen en hoe je kiest wat bij je past en rendeert ( meer oplevert). Je leert ook het beleggingsrisico te kiezen die bij je doel past.
  • de verschillen tussen een aantal partijen (kosten, beleggingsrisico mogelijkheden, flexibiliteit etc) waar je je pensioen kunt laten opbouwen, zodat je keuzes kunt maken en eventueel zelf aan de hand daarvan een andere partij kunt kiezen dan in de academy. De keuze is aan jou.
  •  stap-voor-stap gaan we jouw  kennis  verrijken met als resultaat jouw pensioenplan met fiscaal voordeel! Een plan die je begrijpt en zelf makkelijk jaarlijks kan onderhouden en direct zelf in kunt gaan zetten.
  • 2 maanden toegang tot de online leeromgeving
  • Opdrachten en werkboeken om direct tot actie over te gaan.  
  • Mijn links naar relevante websites, gerenommeerde partijen, eventuele templates en rekentools om je plan te maken.  Samen met de werkboeken heb je alles om je geheugen later op te frissen.

 

Lisette van lisettemolenaar.com (marketingstrateeg)

“Ik wilde heel graag een pensioenplan maken en vond dat zelf lastig en wilde heel graag een expert daarbij!

Ik ben geweldig goed geholpen. We hebben niet alleen een mooi pensioenplan gemaakt. Natie heeft ook gekeken naar mijn gehele financiële situatie, waardoor ik nu ook een heel mooi vermogensplan heb voor mijn andere toekomstwensen.

Cijfers, een vermogensplan.. klonk heel saai! Maar dat was het niet.

Ik heb het grote programma gedaan omdat ik alles wilde doen. 

Natie is niet alleen inhoudelijk heel sterk, maar maakt financien leuk! Hoe tof is dat. Dikke vette aanrader. Dank je wel voor je hulp.